Online Marketing vanuit jouw authentieke zelf

BEREIK JOUW IDEALE KLANT EN GROEI VANUIT EEN HELDERE STRUCTUUR STAP VOOR STAP

Dé basis voor jouw online marketing aanpak!

De wereld van online marketing biedt veel kansen, maar het kan je ook overweldigen. Bloggen, vloggen of podcasten. Social media, websitedesign en funnels dit zijn allemaal manieren om je klant te bereiken. Maar hoe ziet je basis eruit? Waar ga je beginnen? En hoe maak je goede content?

Ik heb met mijn bedrijf al verschillende klanten mogen helpen met het structureren van hun online marketing aanpak. En wat me opvalt: al mijn klanten hebben heel veel ideeën, maar geen idee waar te beginnen. Ze weten niet goed hoe ze zichzelf online willen neerzetten of zijn onzeker over hoe ze schrijven en de keuze van hun woorden.

Ze doen een beetje van alles op online marketing gebied, maar niets echt consistent.

Het vergt doorzettingsvermogen en kracht om te kiezen voor een eigen onderneming, en daar heel veel energie en tijd in te willen stoppen. Hoe jammer zou het dan zijn als je nét de boot mist, omdat je niet goed weet hoe je, je klant kunt bereiken.

En daar wil ik je graag mee helpen! Praktisch en stap voor stap met een duurzaam plan dat bij jou past!

Je wilt consistentie in je Online Marketing aanpak en met praktische uitleg en tools je ideale klant bereiken

Van chaos naar overzicht en structuur

Hoe zou het voor je zijn, als jij precies weet wat je moet doen om jouw ideale klant aan te spreken? Als je weet dat de content die je gemaakt hebt aanslaat bij je klanten? Dat je voor jezelf een duidelijke koers hebt bepaald en weet waar jij voor staat en wat je wilt uitstralen.  

In deze uitgebreide cursus leer ik je stap voor stap, hoe jij met een gestructureerde aanpak jouw online marketing aanpak vormt geeft en meer klanten kunt gaan bereiken. Ik geef je inzicht in jouw unieke talenten, ga je helpen om ideeën om te zetten in content en met praktische tools komen we tot de kern van je passie. In elke module gaan we een stap verder in het ontwikkelen van jouw online marketing aanpak.

Maar…

Verwacht geen ”magic pil” of ”instant” oplossing. Ik geloof dat je met de juiste kennis, alsnog tijd, inzet en focus moet hebben om een consistente stroom aan klanten op te bouwen. En dat kun jij!

video_influencer

Video

36 video's met achtergrond informatie, uitleg, voorbeelden en concrete tips die je meteen kunt inzetten.

Opdrachten

De cursus bevat praktische opdrachten en instructievideo's waarmee jij een sterke basis kunt neerzetten.

Checklists & templates

Inclusief checklists, procesbeschrijvingen en handige templates, zodat jij tijd kunt besparen.

Dit is wat je gaat leren:

personal_documents

Jouw authentieke zelf

Na deze module weet jij wat jou uniek maakt en waar jij een expert in bent. Wat je wensen zijn en hoe jij met jouw transformerende verhaal je ideale klant kunt inspireren en activeren.

Jouw ideale klant & aanbod

In deze module ga je onderzoek doen naar je ideale klant. Je maakt een onweerstaanbaar aanbod, pakt je moneyblocks aan en leert hoe je grenzen kunt stellen.

Een sterk merk neerzetten

In deze module ga je jouw merk bepalen, maken we een sterke marketingboodschap en ga je aan de slag met je social media biografie.

Je klant aanspreken

Na deze module weet jij hoe jij je klant kunt inspireren en activeren. Heb je een stappenplan hoe je een goede social media post schrijft en weet je hoe je hashtag onderzoek doet.

Overtuig en activeer je bezoeker

In deze module ga je kritisch naar je website en gratis content kijken en zorgen we ervoor dat je bezoekers klanten worden.

personal_file

Structuur in je online business

Na deze module weet jij hoe je een evergreenfunnel opzet en heb je een simpel en makkelijk uitvoerbaar Online Marketing plan.

Deze cursus is voor jou als je:

  • Met praktische handvatten tot de kern van je merk wilt komen.
  • Met meer ontspanning in je bedrijf wilt staan en vanuit flow wilt werken.
  • Een succesvol online marketing plan in wilt zetten.
  • Wilt samenwerken met klanten waar je voldoening uit haalt.
  • Vanuit je pure zelf wilt ondernemen.
  • Vanuit vertrouwen keuzes wilt maken omdat je weet dat je aanbod goed is.

Maar er is meer!

product tour

Automatiseer je business

In deze uitgebreide module vertel ik je hoe je tijd kunt besparen door onderdelen van je business te automatiseren. Ik deel mijn klantproces overzicht met jou, zodat jij straks een duidelijk overzicht hebt van waar je klanten in de klantreis staan. Je krijgt toegang tot mijn trello contentplanner voor social media en ontvangt handig sjablonen én checklists.

Investering

79 Excl. BTW
  • Levenslang toegang tot de cursus & alle updates
  • 6 modules met videolessen, opdrachten, sjablonen en bijlagen

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt bij elke les in de cursus vragen stellen. Deze beantwoord ik zo snel mogelijk. 

Nee, ik leg je stap voor stap alles uit. Het is een basiscursus waarbij je aan een duidelijke basis structuur voor jouw online marketing aanpak gaat werken. 

Je hebt meteen toegang tot alle modules en lessen van de cursus, zodat je op je eigen tempo kunt leren. Je hebt levenslang toegang.

Ik geloof dat je geen spijt zal krijgen van het aankopen van de training. Mocht dit toch zo zijn, of mocht je een andere vraag hebben, dan kun je contact opnemen.