Elementor Installeren & Importeren van Templates

Om de wat meer geavanceerde opties zoals contact- en inschrijvingsformulieren van Elementor te kunnen gebruiken, heb je de pro-versie van Elementor nodig. Upgraden is optioneel, maar geeft je dus net iets meer personaliseringsmogelijkheden. Deze templates werken ook met de gratis versie.

 

Mocht je toch willen upgraden naar Elementor Pro, dan kun je een Elementor Pro licentie bij mij afnemen. Dit kost jaarlijks €37,50 excl. BTW

Na betaling zal ik contact met jou opnemen om de licentie te installeren op je website. Hiervoor heb ik (tijdelijk) admin toegang tot je website nodig.

Elementor installeren & importeren van templates

Problemen met het importeren van de templates?

Over het algemeen zou het importeren van de templates soepel moeten verlopen. Maar als je hostingconfiguratie niet aan bepaalde vereisten voldoet, kan dit fouten veroorzaken waardoor de templates niet kunnen worden geüpload.

 

Mocht je hier tegenaan lopen, geen zorgen! Probeer gewoon deze stappen:

  • Als je een 500- of time-out error krijgt: probeer het zipbestand van template uit te pakken in een map en upload de afzonderlijke json-bestanden één voor één.

 

  • Als dat nog steeds niet werkt: neem contact op met je hostingpartij en vraag hen om de geheugenlimieten van je hostingaccount te verhogen. (De limieten voor zaken als verkeer/paginaweergaven en schijfruimte zijn niet van toepassing op geheugen. Vraag het dus nog steeds, ongeacht welk hostingplan je hebt.)

 

  • Als je nog steeds fouten krijgt: deactiveer alle plug-ins en probeer opnieuw te importeren in incognitomodus.

 

  • Soms kun je nog steeds een foutmelding krijgen wanneer je voor de eerste keer probeert te importeren. Ga dus zeker terug en kijk of het is gelukt, zelfs als je de eerste keer een fout ziet nadat je de vorige stappen hebt gevolgd.

 

  • Als je een “Undefined” error krijgt: neem dan contact op met je hosting en vraag hen om de mogelijke oplossingen die hier worden vermeld door te nemen.